Home Vereniging Agenda Informatie Leden Scripties Contact
Vereniging
Doelstelling: Het doel van de vereniging is het bevorderen en in stand houden van wijnkennis op het hoogste, professionele niveau. "Éducation permanente" dankzij onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring. De vereniging is het sluitstuk van de professionele Nederlandse wijnopleidingen en examens.

Het lidmaatschap staat onder meer open voor degenen die het examen Magister Vini of daarmee gelijkwaardig hebben gehaald en voor degenen die aan het examen Magister Vini willen deelnemen.


De leden leveren met hun uitzonderlijke vakkennis een belangrijke bijdrage aan de overdracht van wijnkennis in Nederland. Dankzij de vereniging kunnen de leden hun eigen activiteiten centraal via de website kenbaar te maken, zodat anderen hierin kunnen delen.


De Stichting Magister Vini werkt aan een nieuwe opzet, waarbij nieuwe kandidaten examenbegeleiding in verschillende modules wordt aangeboden. Waardevolle informatie over informatie over wijnbouw, vinificatie, marketing en actuele onderwerpen zal op de website terug te vinden zijn, waardoor toekomstige kandidaten voor het examen Magister Vini zich van de juiste informatie kunnen voorzien.